Amazon Prime België afsluiten en prijs Amazon Prime Video België (2024)

Wil je een abonnement bij Amazon Prime vanuit België afsluiten? In dit artikel ontdek je wat de prijs van Amazon Prime in België is en hoe je Amazon Prime Video in België kunt kijken. Ook leggen we je uit hoe je het volledige Amazon Prime aanbod kunt zien en hoe je Amazon Prime opzeggen kunt.

Wat is de Amazon Prime Video België prijs?

Wat de Amazon Prime Video België prijs is, is afhankelijk op welke manier je Amazon Prime vanuit België hebt afgesloten. Er bestaat namelijk pas sinds oktober 2022 een Amazon Prime België website. Voorheen was het nodig om bij één van onze buurlanden een Amazon Prime abonnement af te sluiten.

Hoewel er maar één Amazon Prime Video abonnement is, is de prijs afhankelijk van of je het abonnement maandelijks of jaarlijks betaald. Bovendien is de prijs ook afhankelijk van het land waarvan je Amazon Prime afsluit, de prijs van Amazon Prime in België zal namelijk niet hetzelfde zijn als bij onze buurlanden.

Amazon Prime België prijs
LandAmazon Prime abonnementAmazon Prime prijs
BelgiëMaandabonnement€2,99 per maand
Jaarabonnement€25,00 per jaar
NederlandMaandabonnement€2,99 per maand
Jaarabonnement€29,90 per jaar
FrankrijkMaandabonnement€6,99 per maand
Jaarabonnement€69,90 per jaar
DuitslandMaandabonnement€7,99 per maand
Jaarabonnement€79,90 per jaar

* Prijzen in november 2022 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Als je een jaarabonnement bij Amazon Prime vanuit België afsluit, zul je 30% korting krijgen op je abonnementskosten. Je zult in dit geval meer dan €10 korting krijgen per jaar, wat gelijk staat een zo'n 3,5 maand. Het Amazon Prime abonnement betalen kun je met Belgische en internationale Visa- en MasterCard- kredietkaarten of -betaalkaarten doen, maar ook met Bancontact.

Prijswijziging Amazon Prime Als je Amazon Prime vanuit België hebt afgesloten in een ander land, kan het zijn dat je vanaf september 2022 meer betaald voor je abonnement. Zowel voor de Franse als Duitse Amazon Prime zul je meer gaan betalen. De Nederlandse Amazon Prime heeft geen prijsverhoging.

Hoe ziet Amazon Prime Video in België er uit?

Als je Amazon Prime Video in België wilt afsluiten, zul je een Amazon Prime abonnement moeten afsluiten. Hier is Amazon Prime Video namelijk bij inbegrepen. De streamingdienst is echter niet het enige dat je ontvangt bij het afsluiten van Amazon Prime in België.

  • Amazon Prime bezorging: Onbeperkt, gratis en snelle bezorging van miljoenen producten. Veel hiervan worden op dezelfde dag bezorgd, anderen binnen twee tot drie dagen.
  • Amazon Prime Gaming: Maandelijks verschillende gratis games, ingame-content en een abonnement op Twitch.tv.
  • Amazon Prime Music: Onbeperkt toegang tot ruim twee miljoen nummers en meer dan duizend playlisten.
  • Amazon Prime Photos: Onbeperkte opslagruimte voor foto's. Met de gratis applicatie kun je de foto's op al je apparaten bekijken.
  • Amazon Prime Reading: Onbeperkt toegang tot verschillende e-boeken en audioboeken, alsmede magazines en stripboeken.

Bij Amazon Prime Video kun je daarnaast een grote hoeveelheid films en series bekijken. Bovendien biedt Amazon Prime Video Channels de mogelijkheid om je op speciale premium- en themakanalen - zoals Starzplay en Noggin - te abonneren zonder dat je hier langdurige abonnementen voor hoeft aan te gaan of extra applicaties hoeft te downloaden.

Daarnaast kun je bij Amazon Prime Video ook films huren of kopen. Hiervoor is zelfs niet eens een Amazon Prime abonnement benodigd. Op de Amazon Prime Video app kun je daarnaast films en series downloaden naar je toestel zodat je ze kunt bekijken als je niet met WiFi verbonden bent. Wil je via mobiel data films en series kijken? Eerst elk gsm abonnement vergelijken is aan te raden om te voorkomen dat je snel door je hoeveelheid data heen bent.

Hoe kun je Amazon Prime in België afsluiten?

Wil je een nieuw Amazon Prime abonnement afsluiten? Ga dan naar de Amazon Prime België website. In het menu vind je aan de linkerkant"Prime". Door hierop te klikken, kom je op de Amazon Prime pagina en kun je een account aanmaken. Hoewel het mogelijk is om een account op Amazon Prime België af te sluiten, is het aan te raden om de websites van de verschillende landen te vergelijken.

Niet alleen zit er een verschil in de prijs per land, maar ook in het productassortiment. De Nederlandse Amazon - dat hetzelfde is als de Belgische - is bijvoorbeeld een stuk kleiner dan de zeventien jaar oudere Amazon Frankrijk. Voordat je Amazon Prime Video vanuit België kunt gebruiken, is het dus eerst belangrijk om na te gaan bij welk land je het abonnement wilt afsluiten.

Kan ik mijn account overzetten naar Amazin Prime België?

Heb je al een Amazon Prime account bij een andere Amazon website, dan kun je dit overzetten naar Amazon Prime België. Je hoeft hiervoor simpelweg aan te melden bij Amazon Prime België. Je abonnement op de andere website wordt vervolgens geannuleerd. Ook zul je de kosten van je laatste facturatiemaand terugkrijgen.

Op de Duitse Amazon Prime na, is het bij alle landen mogelijk om het account op die website weer te hervatten. Je hoeft je hiervoor enkel weer bij die Amazon Prime website aan te melden. Dit is bij de Duitse Amazon Prime niet mogelijk. Wil je deze optie wel openhouden, dan is het benodigd om op Amazon Prime België een nieuw abonnement aan te maken.

Amazon Prime in België bij een provider afsluiten

Het is niet mogelijk om Amazon Prime Video in België af te sluiten via één van de telecom providers. Waar andere streamingdiensten bij verschillende telecom providers als optie geactiveerd kunnen worden, is dit bij Amazon Prime Video niet het geval.

Het is daarentegen wel mogelijk om via de TV-decoder van de verschillende telecom providers de Amazon Prime Video app te openen. Zo kun je gewoon op je TV alle films en series kijken. Als er thuis veel naar Amazon Prime Video gekeken wordt, zorg er dan wel voor dat je een internet abonnement hebt met voldoende surfvolume. Elk alleen internet abonnement vergelijken is dus aan te raden om een lage internetsnelheid te voorkomen.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internet-, tv- of telefoonabonnement voor jou?

Krijg gratis advies van de telecom experts van CallMePower en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

02 588 44 02

ÓF

Bel mij gratis terug

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internet-, tv- of telefoonabonnement voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen, krijg gratis advies van onze telecom experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Bel mij gratis terug

Hoeveel mensen kunnen tegelijk Amazon Prime kijken?

Nadat je een abonnement bij Amazon Prime in België bent aangegaan, kun je jouw inloggegevens met anderen delen. Let er hierbij wel op dat je jouw inloggegevens enkel deelt met mensen die je vertrouwt. Als de gegevens in verkeerde handen komen, kunnen namelijk je persoonlijke gegevens gestolen en misbruikt worden.

Hoewel je het Amazon Prime account met zoveel mensen als gewenst kunt delen, kun je maar op maximaal drie apparaten tegelijkertijd films of series kijken. Het is in dit geval ook aan te raden om voor iedereen met de inloggegevens een eigen profiel te maken. Je kunt tot maximaal zes profielen in Amazon Prime aanmaken, waarbij je persoonlijke aanbevelingen krijgt en eenvoudig verder kunt kijken waar je gebleven was.

Bekijk het volledige Amazon Prime Video aanbod met een VPN

Het Amazon Prime Video aanbod kan er anders uitzien naar mate van bij welk land je een Amazon Prime account hebt. Het Nederlandse Amazon Prime Video is namelijk niet hetzelfde als de Amerikaanse. Dit komt doordat Amazon niet voor iedere films en serie de uitzendrechten in Nederland heeft.

Wil je toegang tot het Amerikaanse aanbod van Amazon Prime Video vanuit België? Je kunt dan gebruik maken van een VPN, waarbij je je verbindt met een server in het land waarvan je het Amazon Prime Video aanbod wilt zien. Log vervolgens in bij Amazon Prime Video. Doe dit wel via de Amazon Prime Video website van dat bewust land om niet te verraden dat je in België bent.

Als Amazon Prime Video merkt dat je je in België bevindt, dan werkt het gebruik van de VPN niet. Het is daarom belangrijk om van een goede VPN gebruik te maken. Eén van de VPN providers waarbij uit meerdere testen is gebleken dat je zonder problemen dat land blokkade kunt omzeilen, is NordVPN.

Sluit eenvoudig een VPN van NordVPN af!

Bescherm je persoonlijke gegevens en plaats jezelf in een land van keuze om het volledige aanbod van streamingdiensten te bekijken met een VPN van NordVPN voor aantrekkelijke tarieven en aanbiedingen!

NordVPN afsluiten

Hoe kun je Amazon Prime België opzeggen?

Als je jouw abonnement van Amazon Prime België wilt opzeggen, kun je dit bij de instellingen van je account doen. Log hiervoor in bij Amazon Prime en ga naar "Account en instellingen" en selecteer het tabblad "Je account". Kies vervolgens bij je Prime-lidmaatschap "Bewerken op Amazon".

Heb je een Amazon Prime Video Channel abonnement afgesloten en wil je deze opzeggen, dan ga je bij "Account en instellingen" naar "Kanalen in het hoofdmenu". Klik vervolgens bij het kanaal dat je wilt opzeggen op "Kanaal annuleren" en bevestig het opzeggen van het kanaal. Bij het opzeggen van je Amazon Prime account worden ook eventuele kanalen opgezegd.

Abonnement afsluiten bij een andere streaming dienst? Disney+
HBO Max
Netflix
SkyShowtime
Streamz

Amazon Prime België afsluiten en prijs Amazon Prime Video België (2024)

FAQs

Hoeveel kost Amazon Prime video in België? ›

Belgische gebruikers die zich via de Duitse Amazon-site registreerden, blijven net als vandaag 7,99 euro per maand betalen, behalve wanneer hun afleveradres zich in Duitsland, Oostenrijk of Frankrijk bevindt. In dat geval komt er maandelijks één euro bij.

Hoe Amazon Prime kijken in België? ›

Ondertussen kunnen abonnementsdiensten bij Amazon niet met iDeal betaald worden. Dat betekent dat je altijd een creditcard nodig hebt om te betalen voor een Amazon Prime abonnement. Gelukkig is hiervoor een omzeiling in de vorm van een prepaid Mastercard: de gratis virtuele Revolut creditcard.

Hoeveel kost abonnement Prime Video? ›

Ontdek het beste van shopping en entertainment! Gratis en snelle bezorging van miljoenen producten, onbeperkt streamen van exclusieve series, films en meer voor slechts € 2,99 per maand. Na 30 dagen kost Amazon Prime slechts EUR 2,99/maand.

Is Prime hetzelfde als Prime Video? ›

Amazon Prime Video is het video on demand platform van e-commercegigant Amazon. De service wordt in de volksmond vaak kortweg Prime Video genoemd.

Welke abonnementen heeft Prime Video? ›

Amazon Prime Video is de eerste 30 dagen gratis uit te proberen. Na deze 30 dagen betaal je slechts 2,99 euro per maand. Dit is een tijdelijke introductie prijs, want na zes maanden betaal je het standaard tarief van 5,99 euro per maand.

Welke Amazon voor België? ›

Amazon is vanaf dinsdag in België beschikbaar. De webshop gaat daarop deels Belgische producten verkopen. Ook streaming- en bezorgdienst Prime komt voor Belgen beschikbaar, voor dezelfde prijs als in Nederland. De Belgische site van Amazon is niet Amazon.be, maar amazon.com.be.

Hoe verander je je land op Prime Video? ›

Log in bij je Amazon-account. Ga naar Accounts en lijsten > Content en apparaten beheren > Voorkeuren. Klik op de pijl aan de rechterkant van Land/regio-instellingen om je huidige land te zien. Selecteer Wijzigen, voer daarna het adres in dat je voor je account wilt gebruiken en selecteer Updaten.

Hoe kan ik betalen op Prime Video? ›

We accepteren betaalpassen en creditcards van Mastercard en Visa overal ter wereld, ongeacht de valuta.

Kan je op Amazon betalen met Bancontact? ›

Klanten die over een Bancontact-kaart van een deelnemende bank beschikken, kunnen met Bancontact betalen. Selecteer Bancontact als betaalmethode tijdens het bestellen en voltooi het bestelproces door Nu kopen te selecteren.

Is Prime Video per maand opzegbaar? ›

Je kunt je Amazon Prime-lidmaatschap op elk gewenst moment beëindigen, ook tijdens je gratis proefperiode, in het gedeelte Instellingen in Account. Je Amazon Prime-lidmaatschap beëindigen of je gratis proefversie opzeggen: Ga naar Je Prime-lidmaatschap beheren.

Hoe kan ik Prime Video op tv kijken? ›

Hoe cast ik Prime Video naar mijn tv?
  1. Zet je tv aan. ...
  2. Als je wilt casten vanaf je iOS-apparaat, ga je naar Instellingen > Prime Video en schakel je 'Lokaal netwerk' in.
  3. Tik op het pictogram 'Cast'. ...
  4. Selecteer je Chromecast-apparaat.
  5. Er verschijnt een scherm 'Klaar om te casten' op je tv wanneer je bent verbonden.

Is alles op Prime Video gratis? ›

Prime Video is onderdeel van de abonnementsdienst Amazon Prime. Deze dienst kun je de eerste 30 dagen helemaal gratis proberen. Handig als je bijvoorbeeld maar een enkele serie interessant vindt en die binnen een maand wil kijken. Daarna kost Amazon Prime 2,99 euro per maand.

Hoeveel mensen kunnen er op 1 Prime account? ›

Je kunt Prime Video-profielen aanmaken en beheren via de website. Je kunt in Prime Video maximaal zes gebruikersprofielen hebben (het standaardprofiel en vijf extra profielen voor volwassenen of kinderen) op één Amazon-account.

Wat is inbegrepen in Amazon Prime? ›

Als Amazon Prime-lid heb je toegang tot een reeks voordelen, waaronder snelle en gratis Priority Delivery voor in aanmerking komende items, toegang via Prime Video tot exclusieve en bekroonde Prime Original-series en andere populaire films en tv-series, voordelen voor videogames met Prime Gaming en nog veel meer.

Wat is inbegrepen bij Prime? ›

Door lid te worden van Amazon Prime krijg je: Onbeperkt gratis bezorging zonder minimale bestelwaarde (wanneer een product verkocht en verzonden wordt door Amazon zelf) Toegang tot de Prime Video-streamingservice met Amazon Originals en Exclusives. Gratis games en in game-content met Twitch Prime.

Kun je Prime Video delen? ›

Je kunt Prime Video-profielen aanmaken en beheren via de website. Je kunt in Prime Video maximaal zes gebruikersprofielen hebben (het standaardprofiel en vijf extra profielen voor volwassenen of kinderen) op één Amazon-account.

Heeft België Amazon? ›

De Belgische website van Amazon is online. Via de enigszins omslachtige url Amazon.com.be kunnen Belgen nu ook bestellen en Prime-lid worden.

Waar komt Amazon België? ›

Al meer dan 20 webshops van Amazon

In februari had Amazon al aangekondigd dat het zijn eerste Belgische bezorgcentrum zal openen in Antwerpen, waar pakjes vanuit sorteercentra in de buurlanden zullen worden verwerkt.

Wat is het verschil tussen Amazon NL en Amazon de? ›

Een Amazon Prime-abonnement voor Amazon.nl kost 2,99 euro per maand. Dat is goedkoper dan het abo voor Amazon.de, waar gebruikers 49 euro per jaar of 5,99 euro per maand voor betalen. Verscheidene klanten geven aan toch Prime voor Amazon.de te willen behouden, vanwege het grotere aanbod en de soms lagere prijzen.

Waarom kan ik niet alle films kijken op Prime? ›

De voornaamste reden waarom jij niet alle content van Amazon Prime Video kunt bekijken vanuit Nederland is dat Amazon de uitzendrechten in Nederland niet voor iedere film of serie heeft. TV-zenders en streamingdiensten moeten de rechten tot uitzending in specifieke landen en regio's namelijk kopen.

Hoe werkt Prime Video abonnement? ›

Met Amazon Prime Video kijk je onbeperkt films en series, zonder reclames op meerdere apparaten. Je betaalt een vast bedrag per maand om toegang te krijgen tot het aanbod. Je kunt alleen met een creditcard betalen. Dit kan een probleem zijn voor veel Nederlanders.

Welke VPN voor Amazon Prime? ›

CyberGhost VPN helpt u toegang te krijgen tot uw favoriete Amazon Prime-programma's en films wanneer u op reis bent. Als u verbinding maakt met de VPN, verandert uw werkelijke IP-adres in een IP-adres van het land van uw keuze. U krijgt direct toegang tot Amazon Prime Video.

Wat is iDeal betalen België? ›

Bancontact is de Belgische variant van iDeal en werkt op dezelfde wijze. Tijdens het online shoppen kiest de klant bij betalen voor Bancontact en zijn eigen bank.

Waarom moet je betalen voor Prime Video? ›

Lidmaatschappen van Prime Video Channels zijn betaalde lidmaatschappen waarmee je gewenste content van andere betaalnetwerken en andere streaming-entertainmentkanalen kunt toevoegen.

Hoe betaal je op Amazon zonder creditcard? ›

Er zijn op dit moment vier manieren om op Amazon te bestellen zonder dat u een creditcard heeft:
  1. Koop met iDEAL op Amazon.nl.
  2. Koop met iDEAL op Amazon.de.
  3. Betaal met een debit card.
  4. Gebruik een gift card.

Waarom kan ik niet betalen bij Amazon? ›

Als je wilt weten waarom je betaling is afgewezen, kun je de volgende zaken controleren en, indien nodig, contact opnemen met je bank voor meer informatie. Heb je je kredietlimiet overschreden? Heb je je creditcardnummer, vervaldatum van je creditcard, factuuradres en telefoonnummer correct ingevoerd in Account?

Is Bancontact veilig? ›

Een online betaling met uw Bancontact-kaart is absoluut veilig. De transactie verloopt in drie stappen: Identificatie van de gebruiker. De kaartgegevens worden kenbaar gemaakt.

Hoe cancel je Prime Video? ›

Beëindig een ongebruikt of ongewenste PrimeVideo-lidmaatschap van PrimeVideo.com. Ga naar de pagina Account & Instellingen van PrimeVideo.com. Op het tabblad Je account zoek je naar de sectie Je lidmaatschap. Selecteer Lidmaatschap beëindigen en bevestig.

Hoe cancel ik mijn Amazon Prime? ›

Mijn Prime Video-abonnement annuleren
  1. Ga naar Account en instellingenselecteer het tabblad Je account.
  2. Voor een abonnement dat uitsluitend geldig is voor Prime Video, selecteer je Abonnement beëindigen. Prime Video is ook inbegrepen bij een Amazon Prime-lidmaatschap.

Hoe sluit ik Prime Video af? ›

Volg dan onderstaand stappenplan.
...
Amazon Prime abonnement opzeggen met Android:
  1. Open de Google Play Store app en kijk of je bent ingelogd met het juiste account.
  2. Druk op 'Menu'
  3. Kies 'Abonnementen'
  4. Selecteer 'Amazon Prime'
  5. Kies nu 'Abonnement opzeggen' en druk vervolgens op 'Bevestigen'. Je abonnement is nu opgezegd.
27 Nov 2020

Hoe meld ik me aan bij Prime Video? ›

Open de Prime Video-app. Registreer je apparaat door Registreren op de Amazon-website te selecteren. Je krijgt een code die je moet invoeren op een bepaalde website. Op sommige apparaten kun je Aanmelden en beginnen met kijken met je Amazon-accountgegevens.

Is Prime de moeite waard? ›

Amazon Prime Video is zeker de moeite waard, vooral als je wilt genieten van de exclusieve titels die ze aanbieden. Het aanbod is wel kleiner maar ook nieuwer in vergelijking met Netflix en Videoland.

Hoeveel kost Amazon Prime per jaar? ›

Een standaard jaarlijks Amazon Prime lidmaatschap kost 49 euro per jaar in Nederland. Als je maandelijks betaalt, is een Amazon Prime-lidmaatschap 5 euro 99 per maand.

Heeft Prime Video ondertiteling? ›

Terwijl je een titel afspeelt die ondertiteling ondersteunt, selecteer je het pictogram voor ondertiteling pictogram in het afspeelmenu. Hiermee kun je ondertiteling in- of uitschakelen en de taal van de ondertiteling selecteren.

Waarom zou ik Prime Video nemen? ›

Relatief goedkoop

Voor 2,99 euro per maand heb je al een abonnement op Amazon Prime. Dat betekent dat je onder andere gratis bezorging van Amazon krijgt, gratis een selectie games kunt spelen en het complete aanbod van Prime Video kunt bekijken.

Wat is het verschil tussen Prime en Netflix? ›

Netflix versus Amazon Prime Instant Video: streamingkwaliteit. Beide services ondersteunen 4K - of ultra-high definition - en HDR-technologieën. Netflix biedt een breed scala aan 4K HDR-inhoud, waarvan sommige worden aangeboden in Dolby Vision, evenals HDR10.

Hoeveel mensen kunnen op Prime Video? ›

U mag met dezelfde Amazon-account tot drie video's tegelijkertijd streamen. U mag dezelfde video per keer naar niet meer dan twee apparaten streamen. Weergaveperiode: voor pay-per-viewvideo's hebt u ten minste 24 uur toegang tot de video na de eerste vertoning van de pay-per-viewgebeurtenis op Amazon Prime Video.

Waarom moet ik betalen voor films op Amazon Prime? ›

Met Amazon Prime Video kijk je onbeperkt films en series, zonder reclames op meerdere apparaten. Je betaalt een vast bedrag per maand om toegang te krijgen tot het aanbod. Je kunt alleen met een creditcard betalen. Dit kan een probleem zijn voor veel Nederlanders.

Waarom betalen Amazon Prime? ›

Als Amazon Prime-lid heb je toegang tot een reeks voordelen, waaronder snelle en gratis Priority Delivery voor in aanmerking komende items, toegang via Prime Video tot exclusieve en bekroonde Prime Original-series en andere populaire films en tv-series, voordelen voor videogames met Prime Gaming en nog veel meer.

Hoe activeer ik Prime Video op tv? ›

Hoe cast ik Prime Video naar mijn tv?
  1. Zet je tv aan. ...
  2. Als je wilt casten vanaf je iOS-apparaat, ga je naar Instellingen > Prime Video en schakel je 'Lokaal netwerk' in.
  3. Tik op het pictogram 'Cast'. ...
  4. Selecteer je Chromecast-apparaat.
  5. Er verschijnt een scherm 'Klaar om te casten' op je tv wanneer je bent verbonden.

Is Amazone een betrouwbare site? ›

Is Amazon betrouwbaar? Amazon is een betrouwbare website. Miljoenen Amerikanen bestellen al jaren bij Amazon en zijn zeer tevreden. Amazon treft verschillende maatregelen om haar betrouwbaarheid te garanderen aan klanten.

Heb je een creditcard nodig voor Amazon? ›

Amazon.nl accepteert diverse betaalmethoden, zoals creditcards en betaalpassen. De volgende betaalmethoden kunnen worden gebruikt: Betaling per creditcard: MasterCard, American Express, Visa en prepaid-versies van deze kaarten. Cadeaubonnen/vouchers van Amazon.

Kan je Prime delen? ›

Je kunt Prime Video-profielen aanmaken en beheren via de website. Je kunt in Prime Video maximaal zes gebruikersprofielen hebben (het standaardprofiel en vijf extra profielen voor volwassenen of kinderen) op één Amazon-account.

Hoe kom ik van Amazon Prime af? ›

Amazon Prime Video opzeggen in 4 stappen
  • Ga naar de pagina 'Je Prime-lidmaatschap beheren';
  • Tik onder je naam op 'Lidmaatschap beheren';
  • Kies voor 'Beheren Lidmaatschap';
  • Tik op 'Lidmaatschap beëindigen'.
9 Jan 2022

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Amb. Frankie Simonis

Last Updated:

Views: 6673

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Amb. Frankie Simonis

Birthday: 1998-02-19

Address: 64841 Delmar Isle, North Wiley, OR 74073

Phone: +17844167847676

Job: Forward IT Agent

Hobby: LARPing, Kitesurfing, Sewing, Digital arts, Sand art, Gardening, Dance

Introduction: My name is Amb. Frankie Simonis, I am a hilarious, enchanting, energetic, cooperative, innocent, cute, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.