Prime Video kosten? Bekijk series vanaf €2,99 per maand! (2024)

Prime Video is een streamingdienst van Amazon, waarmee voor een vast bedrag per maand onbeperkt gekeken kan worden naar films en series. Het kijken naar de films en series is mogelijkop de websites of middels de apps van Prime Video.

Prime Video produceert veel eigen series, waaronder The Grand Tour, Bosch en The Marvelous Mrs. Maisel. Deze series, onder de noemer Amazon Original Series, zijn exclusief te bekijken bij Prime Video.

Kosten Prime Video

Amazon Prime Video is de eerste 30 dagen gratis uit te proberen. Na deze 30 dagen betaal je slechts 2,99 euro per maand. Dit is een tijdelijke introductie prijs, want na zes maanden betaal je het standaard tarief van 5,99 euro per maand.

In tegenstelling tot Netflix, is er slechts 1 soort abonnement beschikbaar. Met dit abonnement kan met maximaal drie apparaten tegelijk gekeken worden naar een film of serie.

De kwaliteit van de streams is 4K beeldkwaliteit, zonder dat hiervoor extra betaald moet worden.

Hoe betaal je het abonnement?

Op dit moment is het alleen mogelijk om een Prime Video abonnement af te sluiten met een Credit Card.

Ondersteuning voor betalen met iDeal wordt op dit moment nog niet geaccepteerd,maar waarschijnlijk wordt deze betaalmethode in de toekomst toegevoegd.

Prime Video kosten? Bekijk series vanaf €2,99 per maand! (1)

De eerste 30 dagen is Prime Video gratis te proberen. Na deze periode wordt het bedrag van het abonnement automatisch afgeschreven van de Credit Card.

Het abonnement op Prime Video is op ieder moment op te zeggen. Omdat je altijd vooruit betaald, kan je nog gebruik maken van je account tot de einddatum dat je betaald hebt.

Alternatieven voor Prime Video

Alternatieven voor Prime Videozijn Netflix en Disney+. Netflix is een grote Amerikaanse streaming aanbieder dat veel weg heeft van Prime Video. Echter is Prime Video een stuk voordeliger dan Netflix.

Disney+ heeft voornamelijk de focus op kinderen, door een groot aanbod van films van Disney en Pixar, maar ook series voor volwassenen van Marvel en Star Wars.

Prime Video kosten? Bekijk series vanaf €2,99 per maand! (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tuan Roob DDS

Last Updated:

Views: 5931

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tuan Roob DDS

Birthday: 1999-11-20

Address: Suite 592 642 Pfannerstill Island, South Keila, LA 74970-3076

Phone: +9617721773649

Job: Marketing Producer

Hobby: Skydiving, Flag Football, Knitting, Running, Lego building, Hunting, Juggling

Introduction: My name is Tuan Roob DDS, I am a friendly, good, energetic, faithful, fantastic, gentle, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.